fbpx

Kontorsrenovering

Kontorsrenovering, kontorsanpassning eller lokalanpasning som det också kan heta, är alla egentligen samma ord för att förbättra en lokal eller ett kontor så att den passar era behov.

En kontorsrenovering görs ofta när personalstyrkan ändras och behoven i organisationen förändras.

Det är också vanligt att genomföra en kontorsrenovering när man vill fräscha upp känslan på sitt befintliga kontor eller om ni ska tillträda en ny lokal.

Att lyckas med sin kontorsrenovering

Att lyckas med sin kontorsrenovering och få slutresultatet ni drömmer om handlar dels om att hitta bra hantverkare. Men det handlar lika mycket om planering och materialval.

Det kan till och med handla om förvaring av era kontorsmöbler, specialsnickrade lösningar eller detaljerade ritningar från en arkitekt. Och allt detta kan Renomate hjälpa dig med.

Men precis som i alla renoveringar så är förberedelse och en tydlig målbild en nyckel till en smidig och lyckad kontorsrenovering.

Starta kontorsrenovering och få hjälp hela vägen

Att starta och driva en kontorsrenovering vid sidan om sina vanliga arbetsuppgifter kan vara en krävande uppgift.

Genom att starta er kontorsrenoveringen med hjälp av Renomate får ni hjälp genom hela kontorsanpassningen.

En kontaktperson som lotsar och hjälper er från planering till matchning mot byggbolag, offertgenomgång och materialinköp. Denna tjänst är kostnadsfri för ert bolag. Det är byggbolagen som betalar oss för det arbete som vi gör för dem. 

Skulle ni behöva ytterligare hjälp med ritningar, inredningskoncept eller projektledning erbjuder vi självklart dessa tjänster till fasta priser. 

Starta planeringen av er kontorsrenovering

Med vårt kostnadsfria planeringsverktyg får du alla förutsättningar att planera och förbereda er kontorsrenovering på bästa sätt.

Genom att skapa ett kostnadsfritt konto får du en egen projektsida där vi hjälper er att planera alla de rum på ert kontor som ni vill renovera.  Du kan också ladda upp bilder på hur kontoret ser ut nu, planlösning och inspirationsbilder. Och från det att du skapar ett konto kommer du att få hjälp av en renoveringskompis, en dedikerad kontaktperson som hjälper dig att ro projektet i hamn.

Digitala lösningar

Renomate jobbar med att digitalisera renoveringsbranschen så att det blir enklare för dig att renovera. Vi har tagit fram smarta verktyg och guider så att du kan samla allt kring er kontorsrenovering på en plats. Allt för att din kontorsanpassning ska bli så lyckosam som möjligt.

Renoveringskompis

När du renoverar med oss får du en renoveringskompis som hjälper dig genom hela er kontorsrenovering. Med kunskap och kompetens från hundratals genomförda renoveringar finns vi vid din sida för att du alltid ska känna dig trygg och uppnå resultatet ni önskar.

Starta kontorssrenovering

Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Renovera kontor
Allmänna villkor

Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 

 

© 2023 Renomate AB