fbpx

Totalrenovering

Totalrenovering, totalentreprenad eller helrenovering av villa eller lägenhet är precis vad det låter som. En total renovering av hela bostadens yta. 

I en totalrenovering så tar man sig förbi alla synliga ytskikt vilket gör helrenoveringen mera omfattande än en ytskiktsrenovering.

Vanliga moment är att ändra planlösning genom att flytta eller riva väggar. Dra om och byta el samt riva och kanske flytta på kök eller badrum.

Eftersom en totalrenovering eller en helrenovering är mycket mer omfattande än en ytskiktsrenovering tar den längre tid att genomföra och kräver oftast att många olika arbetsgrupper är involverade.

Att lyckas med sin totalrenovering

Att lyckas med sin totalrenovering och få slutresultatet du drömmer om handlar dels om att hitta bra hantverkare. Men det handlar stor del om planering och materialval.  

Det kan till och med handla om förvaring av dina möbler, tillfälligt boende eller bygglov och ritningar. Och allt detta kan Renomate hjälpa dig med.

Och precis som i alla renoveringar så är förberedelse och en tydlig målbild en nyckel till en smidig och lyckad totalrenovering. Vissa menar att planeringen av en totalrenovering bör vara lika lång som själva renoveringen.

Ta din totalrenovering till nästa nivå

Vare sig du ska totalrenovera badrummet eller hela huset så kan du genom planering och förberedelse ge dig själv rätt förutsättningar att lyckas.

En nyckel till en lyckad totalrenovering är nämligen planering och att ha en tydlig vision som rätt hantverkare kan förverkliga.

När du totalrenoverar med hjälp av oss får du använda vårt kostnadsfria planeringsverktyg vilket ger dig alla förutsättningar att lyckas med din totalrenovering.

Och vid din sida, från anmälan till färdig totalrenovering, har du en renoveringskompis. En person som hjälper dig att förverkliga din totalrenovering.

Här är en villa som genomgick en totalrenovering tillsammans med oss på Renomate: Totalrenovering av villa 

Starta planeringen av din totalrenovering

Med vårt kostnadsfria planeringsverktyg får du alla förutsättningar att planera och förbereda din totalrenovering på bästa sätt. Och vill du ha ytterligare hjälp med ritningar och designkoncept kan vi såklart hjälpa dig med det också. 

Genom att skapa ett konto får du en egen projektplats där vi hjälper dig att planera din totalrenovering rum för rum. I planeringsverktyget kan du också ladda upp bilder och filmer på hur det ser ut nu, inspirationsbilder och få hjälp och guidning av en renoveringskompis. 

Digitala lösningar

Renomate jobbar med att digitalisera renoveringsbranschen så att det blir enklare för dig att genomföra en totalrenovering. Vi har tagit fram smarta verktyg och guider så att du kan samla allt kring din helrenovering på en plats. Allt för att din totalrenovering ska bli så lyckosam som möjligt.

Renoveringskompis

När du renoverar med oss får du en renoveringskompis som hjälper dig genom hela din totalrenovering. Med kunskap och kompetens från hundratals genomförda renoveringar finns vi vid din sida för att du alltid ska känna dig trygg och uppnå resultatet du önskar.

Totalrenovering med Renomate

Inspireras och se hur andra förverkligat sina helrenoveringar med Renomate

Starta din totalrenovering

Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Renovera kontor
Allmänna villkor

Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 

 

© 2023 Renomate AB