fbpx

Ytskiktsrenovering

Ytskiktsrenovering handlar oftast om att måla om väggar och tak. Det vill säga, ytskikten i ditt hem. Men det kan också innefatta slipning av golv, byta bänkskiva och eller köksluckor.

Denna typ av renovering är mindre omfattande än en totalrenovering. Vilket således gör den enklare och snabbare att genomföra.

En ytskiktsrenovering görs ofta vid köp av ny bostad. Men det är också vanligt när man vill fräscha upp känslan i sitt hem utan att göra större ingrepp.

Att lyckas med sin ytskiktsrenovering

Att lyckas med sin ytskiktsrenovering och få slutresultatet du drömmer om handlar dels om att hitta bra hantverkare. Men det handlar lika mycket om planering och materialval.

Det kan till och med handla om förvaring av dina möbler eller tillfälligt boende. Och allt detta kan Renomate hjälpa dig med.

Men precis som i alla renoveringar så är förberedelse och en tydlig målbild en nyckel till en smidig och lyckad ytskiktsrenovering.

Ta din ytskiktsrenovering till nästa nivå

Genom att förbereda och planera din ytskiktsrenovering ger du dig själv och hantverkarna rätt förutsättningar för att lyckas. 

Att veta vilka ytskikt i vardera rum som ska renoveras och hur du vill att slutresultatet ska se ut, är nyckeln för en smidig ytskiktsrenovering. Men det är också nyckeln för att få slutresultatet du ser framför dig. 

När du använder vårt kostnadsfria planeringsverktyg får du alla förutsättningar att lyckas med din ytskiktsrenovering.

Och vid din sida, från anmälan till färdig ytskiktsrenovering, har du en renoveringskompis. En person som hjälper dig att förverkliga din ytskiktsrenovering.

Här är en lägenhet som ytskiktsrenoverades tillsammans med oss på Renomate: Ytskiktsrenovering lägenhet  

Starta planeringen av din ytskiktsrenovering

Med vårt kostnadsfria planeringsverktyg får du alla förutsättningar att planera och förbereda din ytskiktsrenovering på bästa sätt.

Genom att skapa ett konto får du en egen projektsida där vi hjälper dig att planera ytskikten rum för rum. Du kan också ladda upp bilder på hur det ser ut nu, inspirationsbilder och få hjälp av en renoveringskompis.

Digitala lösningar

Renomate jobbar med att digitalisera renoveringsbranschen så att det blir enklare för dig att renovera. Vi har tagit fram smarta verktyg och guider så att du kan samla allt kring din ytskiktsrenovering på en plats. Allt för att din renovering ska bli så lyckosam som möjligt.

Renoveringskompis

När du renoverar med oss får du en renoveringskompis som hjälper dig genom hela din ytskiktsrenovering. Med kunskap och kompetens från hundratals genomförda renoveringar finns vi vid din sida för att du alltid ska känna dig trygg och uppnå resultatet du önskar.

Ytskiktsrenovering med Renomate

Inspireras och se hur andra förverkligat sina ytskiktsrenoveringar med Renomate

Starta din ytskiktsrenovering

Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Renovera kontor
Allmänna villkor

Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 

 

© 2023 Renomate AB