fbpx

Tillsammans är vi bättre.

Spännande - jag vill veta mer

Renomate ger dig professionellt förberedda renoveringsuppdrag så att du kan fokusera på det som du är bäst på, tycker är roligt och som är lönsamt.

Varför ska du vara en del av Renomates nätverk?  

Det korta svaret är att du får rätt kunder vilket kommer att förenkla och förbättra ditt jobb.
För troligtvis har du inte svårt att få nya kunder. Men får du rätt kunder?
Det är mycket enklare att göra ett bra jobb om kunden är redo att starta sin renovering, kan ge dig ett tydligt renoveringsunderlag och har rätt förväntningar och budget. När du får sådana kunder, då får du rätt kund och ditt arbete kommer att blir enklare och slutresultatet bättre.
Renomate vill förbättra samarbetet mellan dig som hantverkare och privatpersoner. För att göra det har vi utvecklat en kvalitativ process som kommer att göra det enklare för dig att genomföra jobb med fler nöjda kunder.
Kontakta mig och berätta hur renomate kan hjälpa mig
Målning av platsbyggd bokhylla

Ett bättre sätt för alla inblandade

Vi effektiviserar din verksamhet så att du kan fokusera på det som är lönsamt. Med vårt kvalitativa tillvägagångssätt har vi förberett och hjälpt kunden att planera och strukturera ett tydligt renoveringsunderlag innan vi kontaktar dig.
Det betyder att du slipper:
  • kunder som har svårt att beskriva vad de vill göra och hur det ska se ut.
  • lägga onödig tid på att gissa timmar och siffror vid offertarbete.
  • muntliga luddiga avtal där man kommit överens i ”stora drag”.
  • kunder som bestämmer saker under renoveringens gång.
  • jaga kunder under din och deras arbetstid.
  • kunder som tvivlar på dig redan innan renoveringen startat

Från start till klart 

Vi har utvecklat en kvalitativ process som gör det enklare för dig att genomföra ditt jobb med bättre lönsamhet och med fler nöjda kunder.
1. Start

Vi kontaktar dig först när vi har ett uppdrag som vi vet är rätt för dig. Uppdraget kommer att ha en professionell uppdragsbeskrivning vilket betyder att du kommer veta exakt vad kunden vill göra och vad den har för förväntningar.

2. Möte

Tycker du att uppdraget verkar intressant åker ni ut och träffar kund. Tillsammans går ni på plats igenom underlaget och får ytterligare en chans att känna om detta är ett jobb och person du vill jobba med. Eftersom du redan innan besöket har fått en tydlig uppdragsbeskrivning kommer detta platsmöte kunna hållas kort och effektivt.

3. Offert

Nu är det dags för att lämna offert. Tack vare vårt professionella underlag som vi hjälpt kunden att sätta samman kommer arbetet med att skriva offert bli enkelt och effektivt. Offerten laddar vi sedan upp på renomate.se och kunden kan hämta den direkt i sin renoveringsplanerare. Väljer kund din offert hjälper vi er med administrationen kring avtal.

4. Renovering

Med tydliga förutsättningar och rätt förväntningar startar nu renoveringen. Renomate finns med som en neutral part och håller koll så att renoveringen flyter på som den ska, så att du kan koncentrera dig på det du gör bäst, nämligen att bygga.

5. Klart

Renoveringen är klar och du kan lämna en lyckad renovering. Vi följer upp och ser till att kunden är nöjd och att allt är utfört enligt förväntan.

Det är riktigt skönt att inte skriva offerter baserat på kunds vision. Utan baserat på ett tydligt underlag. 

Henrik

Som hantverkare underlättade det verkligen att kunden visste vad den ville göra när vi började arbetet. Det gjorde verkligen kommunikationen med kund enklare och vårat arbete effektivare.

Tomasz

De underlagen vi får av Renomate är tydliga och professionella vilket gör mitt arbete att skapa offerter så mycket effektivare och jag kan vara mer exakt.

Joseph

Vanliga frågor

Om oss

Allmänna villkor

Tillbaka till startsidan

hej@renomate.se

Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Renovera kontor
Allmänna villkor
Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 

 

© 2023 Renomate AB