fbpx
Ritningar och design

Gör dina drömmar och visioner till verklighet

Behöver du ha hjälp att hitta din stil? Eller vet du hur det ska se ut men behöver hjälp med planlösning, materialval och funktioner inför din renovering? Vi hjälper dig med allt detta och mer därtill.

Med vår tjänst ritningar och design tar vi fram tydliga designkoncept, ritningar och inköpslistor till dig. Det gör att du får rätt förutsättningar för en lyckad renovering och möjligheten till ett slutresultat som överträffar dina förväntningar. 

När du köper tjänsten ritningar och design genom oss får du självklart även hjälp med materialval och hjälp med inköp till våra förhandlade leverantörspriser.

Nyfiken? Boka valfri tid som passar dig i vår kalender. Detta gör du genom att klicka på ”boka möte” nedan och skapa ett kostnadsfritt konto. 

När du skapat ett konto kommer du att se en kalender där du enkelt kan välja dag och tid som passar dig för ett 15 minuters möte.

Vi ser fram emot att prata med dig och berätta hur vi kan hjälpa dig vidare. Efter mötet kan vi ge en tydlig offert och tidsplan.

Boka ett första videomöte

Hitta din stil

Vår inredningsdesigner jobbar tätt tillsammans med dig för att förstå dina behov och önskemål. 

Materialval

Utifrån din stil och dina behov får du förslag på material och produkter som passar dig och din budget. 

Förhandlade priser

När du köper ritningar och designhjälp genom oss får du självklart ta del av våra förhandlade leverantörspriser. 

Lyckad renovering

Vår inredningsdesigner tänker på sånt man själv lätt glömmer vilket leder till färre problem och ett bättre slutresultat.

Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Renovera kontor
Allmänna villkor
Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 

 

© 2023 Renomate AB