fbpx

Vanliga frågor

Här besvarar vi några av våra kunders vanligaste frågor. Undrar du över något och kan inte hitta svaret nedan? Kontakta oss gärna på hej@renomate.se så hjälper vi dig direkt.

Vad kostar det?

Att som privatperson renovera med Renomate är kostnadsfritt. Det är möjligt då vår renoveringstjänst skapar värden för hantverkarna, något som de betalar oss för. Uppdragen de får genom oss gör deras jobb enklare, tryggare och de sparar tid. En win win för alla helt enkelt.

Vilka är renomate?

Renomate grundades 2019 av Anna Wennerstein och Karl Nyström och bygger på en vision att förbättra renoveringsbranschen i grunden. Renomate drivs med ett hjärtligt engagemang och tillsammans med våra noggrant utvalda hantverkare projektleder vi din renovering. Vi fungerar som en neutral part mellan dig som renoverar och hantverkaren och finns med från planering till färdig renovering. Vårt mål är att din renovering ska vara enkel, trygg och med ett perfekt resultat.

VARFÖR SKA JAG ANVÄNDA RENOMATE?

Det korta svaret är att du får hjälp att planera din renovering, träffa kvalificerade hantverkare och får support, från start till klart, helt kostnadsfritt.

HUR VÄL KÄNNER NI ERA HANTVERKARE?

Vi hittar inte bara våra hantverkare på Google. När en hantverkare ansöker om att få vara med i vårt nätverk letar vi efter partners som vill starta ett långsiktigt samarbete med oss.

Vi kontrollerar bland annat deras licenser, försäkringar och bakgrund hos Kronofogden. Vi studerar deras portfolio av tidigare jobb och vi pratar med deras tidigare kunder. Vi genomför intervjuer och sätter oss in i deras visioner för bolaget för att förstå hur de vill utveckla sitt företag.

När vi matchar dig och din renovering med Renomatehantverkare, kan du vara trygg i att de har rätt kunskaper, kvalifikationer och viljan att genomföra en renovering som kommer att lyfta ditt hem.

Är Renomate en helt digital tjänst?

Nej, det är det inte. Vi tror på det mänskliga mötet. En renovering handlar om personer som ska samarbeta och jobba tillsammans i ditt hem. Det är en process som vi inte vill göra helt digital. Däremot använder vi oss av digitala processer och funktionalitet för att skapa bästa möjliga förutsättning att genomföra en renovering på ett lyckat sätt.

Vad menas med att jag får en egen renoveringskompis?

Att renovera med oss på Renomate betyder att du aldrig är själv. Vi är med från det att du börjar planeringen av ditt projekt på renomate.se, tills hantverkarna är klara hemma hos dig. Du kommer att få en kontaktperson/renoveringskompis som följer dig genom hela processen och hjälper dig att upprätta ett professionellt renoveringsunderlag, presenterar olika hantverkare som passar just dig och ditt projekt och som är ett stöd under själva renoveringen, hela vägen fram tills allt är klart. 

Förbinder jag mig till något om jag anmäler min renovering?

Nej. Du förbinder dig inte till någonting.

Finns er tjänst utanför STOckholm?

I dagsläget finns vi endast i Stockholm. Men håll utkik, inom en snar framtid kommer det att ändras.

Läs mer hur Renomate fungerar här
Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Renovera kontor
Allmänna villkor
Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 

 

© 2023 Renomate AB