fbpx

Jobba på Renomate

Vi är Renomate

Kort och gott kan man säga att vi är en renoveringstjänst. Vi erbjuder marknaden ett nytt sätt att renovera. Med kunskap, inspiration och engagemang i kombination med kvalitetssäkrade leverantörer, tekniska lösningar och genomarbetade processer jobbar vi varje dag för att professionalisera den privata renoveringsmarknaden och öka viljan och glädjen att renovera. Både för beställare och leverantörer.

Renomate prata med oss
offerter

Kom jobba med oss!

Vill du vara med på vår resa att förändra och förbättra renoveringsmarknaden? Vi ökar nu takten och för att nå vår vision, att blir det självklara valet för framtida renoveringar ska vi bli fler!

Ekonomichef och controller – Tillsatt

Affärsområdesansvarig – Tillsatt

Renoveringskompis – Stockholm

Vårt DNA

Vi är ett tajt team som alla brinner för att att förändra och förbättra renoveringsmarknaden. Att få hjälpa privatpersoner att realisera sina tankar och drömmar med hjälp av renovering är något vi genuint älskar. Vi tror på att ha kul på jobbet, ta ansvar, hugga i där det behövs, vara resultatorienterad och verkligen ha drivet och viljan att vara med och förändra. 

Hälsningar!
Anna & Kalle, grundare av Renomate

Renomat_Om oss
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring hur det är att jobba tillsammans med oss på Renomate. Vi ser fram emot att träffa dig.
Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Renovera kontor
Allmänna villkor
Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 

 

© 2023 Renomate AB