fbpx

Om oss

Vår mission

Med Renomate vill vi förändra renoveringsmarknaden i grunden. Det kan låta som stora ord men vi vill förbättra hela upplevelsen av vad en renovering innebär. För både privatpersoner och hantverkare. 

Att renovera handlar om så mycket mer än att hitta rätt byggbolag. Det handlar om planering, ta fram ritningar och materialinköp. Det kan till och med handla om förvaring av dina möbler eller tillfälligt boende. Allt detta och mer därtill kan vi hjälpa dig med. 

Helt enkelt ett nytt och modernt sätt att renovera.

Nymålade snickerier

Vi pratade med vänner, hantverkare och genomförde undersökningar och plötsligt blev det så tydligt varför det inte fungerar. Privatpersoner och hantverkare förstår ju inte varandra, vilket leder till missförstånd. Och det finns ingen som är där och hjälper till.

Anna och Kalle, grundare av Renomate

Vår story

Många tycker idag att det är svårt och krångligt att renovera. Det vill vi ändra på. Med bakgrunder inom projektledning av renoveringar, inredningsarkitektur, bostadsutveckling och kommunikation har vi bestämt oss för att göra det enklare för dig att renovera. 

Därför skapade vi Renomate. En renoveringstjänst som gör renoveringar enklare, tryggare och mera inspirerande för både privatpersoner och hantverkare. 

För vi är övertygade om att med rätt förutsättningar så kommer privatpersoner och hantverkare förstå varandra, samarbetet bli enklare och slutresultatet bättre. 

Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Anna Wennerstein och Kalle Nyström

Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Renovera kontor
Allmänna villkor
Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 

 

© 2023 Renomate AB