fbpx

Om oss

Vår mission

Renomate vill förändra renoveringsmarknaden. Det kan låta som stora ord men vi vill förbättra hela upplevelsen av vad en renovering innebär. För både privatpersoner och hantverkare. Renomate löser fler problem än att privatpersoner har svårt att hitta rätt hantverkare. Som vi ser det är det bara ett av problemen i en serie av utmaningar för att få en fungerande marknad. 
Vi är här för att ändra på det.
Nymålade snickerier

Vi pratade med vänner, hantverkare och genomförde undersökningar och plötsligt blev det så tydligt varför det inte fungerar. Privatpersoner och hantverkare förstår ju inte varandra, vilket leder till missförstånd. Och det finns ingen som är där och hjälper till.

Anna och Kalle, grundare av Renomate

Vår story

Många tycker idag att det är svårt och krångligt att renovera. Det vill vi ändra på. Med bakgrunder inom projektledning av renoveringar, inredningsarkitektur, bostadsutveckling och kommunikation har vi bestämt oss för att göra det enklare för dig att renovera. 

Därför skapade vi Renomate. En renoveringstjänst som gör renoveringar enklare, tryggare och mera inspirerande för både privatpersoner och hantverkare. 

För vi är övertygade om att med rätt förutsättningar så kommer privatpersoner och hantverkare förstå varandra, samarbetet bli enklare och slutresultatet bättre. 

Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Anna och Kalle

Vanliga frågor

Om oss

Jobba på Renomate

Mitt Renomate

Allmänna villkor

För hantverkare

Kontakt

hej@renomate.se

Tel: 08 – 25 74 40