fbpx

Vanliga frågor


Vad kostar det?

Du betalar endast för de uppdrag där kunden väljer dig. Vi tar en överenskommen provision på godkända offerter. Det betyder att du aldrig betalar något om du inte fått uppdraget.

Hur kan Renomate hjälpa mig och mitt företag?

Renomate förser dig med kvalitativa renoveringsprojekt som sparar dig tid och gör samarbetet med kunden enklare och smidigare. Med vår kvalitativa process kommer det att bli enklare för dig att genomföra ditt jobb med bättre lönsamhet och fler nöjda kunder.

Hur blir jag en del av Renomates nätverk?

Kul att du är intresserad av oss! Vi letar alltid efter skickliga och seriösa bolag. Fyll gärna ansökan som finns på hemsidan eller maila oss på anna@renomate.se Efter det kommer vi att kontakta dig personligen för att se om du och ditt företag matchar våra kriterier.

Vad betalar jag för?

Remomate gör att arbetet för dig som hantverkare blir enklare och effektivare. Det betyder att vi kommer att spara tid åt dig vid varje renovering. Vi tror att du idag kan hitta kunder men med Renomate hjälper vi dig att hitta rätt kunder så att du kan arbeta effektivt och lyckas med varje uppdrag.

Låter spännande - jag vill veta mer!
Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Renovera kontor
Allmänna villkor
Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 

 

© 2023 Renomate AB