Med några ändringar i planlösningen, addering av tidstypiska detaljer och ett nytt modernt kök så förvandlades den här lägenheten vi renoverade till ett hem anpassat för familjens stil och behov.

Renovera vardagsrum
UPPDRAG

När familjen kontaktade Renomate hade de precis köpt lägenheten. De hade tankar och funderingar om hur de skulle kunna skapa något härligt men behövde hjälp med att gå från ideér på Pinterest till något konkret som rätt hantverkare sen kan förverkliga.

Lägenheten behövde anpassas efter familjens behov. I den här renoveringen betydde det i stora drag:

  • Platsbygga nytt kök
  • Skapa socialare planlösning
  • Skapa enhetligt & tidstypiskt golv i hela lägenheten
  • Skapa ett sovrum för barnen med plats för både vila och lek
  • Återställa tidstypiska detaljer
  • Renovera alla ytskikt
  • Byta all el
FÖRE vs EFTER RENOMATE
Före
Köksrenovering före Renomate
Efter
Före:
Renomate föra vardagsrum
Efter:
Renovera vardagsrum
Vardagsrummet fick nytt tidsenligt plankgolv. Nya vackra pardörrar från Nacka Byggnadsvård och stuckaturer och golvsocklar installerades.

Vill du att ett riktigt renoveringsproffs ska hjälpa göra din renovering till en liknande succé? Anmäl ditt projekt hos Renomate och låt en av våra renoveringskompisar sköta din renovering helt utan extra kostnad.
Före:
Renomate sovrum före
Efter:
Nyrenoverat sovrum
Nytt sovrum med nya snickerier och nytt tidsenligt golv
Före:
Barnrum innan Renomate
Efter:
Nyrenoverat barnrum med våningssäng
I barnens rum byggdes en platsbyggd våningssäng. Den undre sängen byggdes extra bred och med extra höjd upp mot sängen ovanför för att underdelen ska kunna utnyttjas som en soffa där hela familjen får plats.
SAMMANFATTNING

I den här renovering hjälpte vi kunden att gå från ideér och tankar till ett färdigt hem anpassat efter familjens stil och behov.

Vi matchade dem med rätt hantverkare som är vana att jobba med denna typ av renoveringar och vi gav hjälp och support under hela renoveringen. Anmäl ditt projekt hos oss idag.


Känner du dig redo att renovera men mindre sugen på att göra det på egen hand? Vi på Renomate hjälper dig att planera, hitta rätt hantverkare och ger dig sen support under hela renoveringen. Helt enkelt ett enklare och smidigare sätt att renovera.

Är du inte riktigt redo att starta renoveringen utan vill fortsätta lära dig mer om renoveringar, få inspiration och se hur andra gjort är det bara att fortsätta kika på Renomate Tips och Inspiration.