Välkommen att kika in i den här koboltblå köksrenoveringen i Hägersten. När vi blev kontaktade av kunden hade de skapat visionen ”ett konstnärligt kök som för tankarna till Paris” tillsammans med arkitekten Ethem Erdogan och nu var det dags att realisera visionen.

Välkommen in!

Köksrenovering kaklad vägg med hyllor
Köksrenovering – nytt kök med koboltblå köksluckor
ProjektKöksrenovering Hägersten

När vi blev kontaktade av paret som bor i lägenheten hade de anlitat arkitekten Ethem Erdogan för ett komplett kökskoncept. För att åstadkomma funktionerna och känslan de var ute efter var en total köksrenovering lösningen. Vi hjälpte paret att realisera köksrenoveringen och matcha dem med rätt byggbolag som är vana att genomföra denna typ av köksrenovering i nära dialog med kund och arkitekt.

ResultatKöksrenovering Hägersten

Det gamla köket demonterades och ett nytt kök med stommar från IKEA monterades. Koboltblå köksluckor matchades med vitt 15×15 cm kakel med blå fog och en bänkskiva av möbellinoleum i djup vinröd kulör. En ny ljusgrå linoliummatta på golvet fick ett väl avstämt möte med hallens ny sexkantiga klinker och sovrummets hårdvaxoljade golv. En specialritad kökssoffa och återbrukade vitvaror av SMEG installerades för att slutligen skapa den rätta atmosfären!

Välkommen in!

Funderar på en köksrenovering? Anmäl din renovering hos Renomate och låt en av våra renoveringskompisar kostnadsfritt hjälpa dig med planering och att träffa rätt byggbolag, helt utan extra kostnad.

KÖKSRENOVERING
köksbänk med kaklad vägg
Köksrenovering – koboltblå köksluckor matchas med vitt 15×15 kakel med blå fog.
Renomate kökssoffa i blått
Koboltblå kökssoffa som matchar köksluckorna
Kök med koboltblå köksluckor i Hägersten
SAMMANFATTNING

I den här köksrenoveringen i Hägersten hjälpte vi paret att omsätta arkitektens ideér och tankar till ett nyrenoverat kök anpassat efter deras stil och behov.

Köksrenoveringen innefattade:

  • Montering av nytt kök
  • Nytt golv
  • Kakling
  • Målning av ytskikt
  • Platsbyggd soffa

Vi hjälpte kunden att välja rätt byggbolag som är vana att genomföra köksrenoveringar och vi gav hjälp och support under hela renoveringen.


Vill du ha hjälp med att realisera dina tankar kring en köksrenovering? Vi på Renomate hjälper dig att planera din köksrenovering, hitta rätt byggbolag och ger dig sen support under hela renoveringen. Helt enkelt ett enklare och smidigare sätt att renovera.

Eller vill du fortsätta att lära dig mer om renoveringar, få inspiration och se hur andra gjort är det bara att fortsätta kika på Renomate Tips & Inspiration.

Liknande artiklar