Välkommen att kika in i den här ytskiktsrenoverade lägenheten på Kungsholmen i Stockholm vars renovering Renomate genomförde.

Renomate renoverat kök
UPPDRAG

När familjen köpte lägenheten på Kungsholmen var den fräsch men hade inte den stil och känsla som familjen efterfrågade. Tillsammans med Renomate och rätt hantverkare ytskiktsrenoverades lägenheten och fotograferades av Henrik Nero.

Välkommen in!

Vill du ytskiktsrenovera din lägenhet men osäker på var du ska börja? Anmäl ditt projekt hos Renomate och låt en av våra renoveringskompisar sköta din renovering helt utan extra kostnad.

KÖK OCH MATPLATS
Renomate matplats
Renomate kök
Renomate renoverat kök med köksö
Renomate matplats med vitrinskåp
VARDAGSRUM
Renomate vardagsrum
Renomate platsbyggd bokhylla
Renomate vardagsrum med öppen spis
SOVRUM
Renomate sovrum
Renomate barnrum
Renomate barnsovrum
HALL
Renomate hall
SAMMANFATTNING

I den här ytskiktsrenoveringen på Kungsholmen hjälpte vi kunden att gå från ideér och tankar till ett nyrenoverat hem anpassat efter familjens stil och behov.

Lägenheten genomgick följande renovering:

  • Ytskiktsrenovering
  • Slipning och behandling av alla golv
  • Köksrenovering
  • Platsbyggd bokhylla

Vi matchade kunden med rätt hantverkare som är vana att jobba med denna typ av renoveringar och vi gav hjälp och support under hela renoveringen.


Funderar du på att renovera? Vi på Renomate hjälper dig att planera, hitta rätt hantverkare och ger dig support under hela renoveringen. Helt enkelt ett enklare och smidigare sätt att renovera.

Är du inte riktigt redo att starta renoveringen utan vill fortsätta lära dig mer om renoveringar, få inspiration och se hur andra gjort är det bara att fortsätta kika på Renomate Tips och Inspiration.

Liknande artiklar