Välkommen till Renomate! En renoveringstjänst grundad för att göra det enklare för dig att renovera.

Grundare av Renomate, en kostnadsfri renoveringstjänst
ATT FÖRÄNDRA EN MARKNAD

Vi startade Renomate för vi vill att det ska vara enklare, tryggare och mera inspirerande att renovera. För både privatpersoner och hantverkare.

Eftersom att marknaden för hantverkstjänster år efter år ligger i topp bland klagomålen hos Konsumentverket så är det ju något med hur parterna på den här marknaden arbetar som inte fungerar.

Det vill vi ändra på. Vi vill faktiskt förändra hur vi renoverar idag. Det kan låta som stora ord men vi vill förbättra hela upplevelsen av vad en renovering innebär. För både privatpersoner och hantverkare.

Vi hjälper dig från planering till färdig renovering
EN KVALITATIV PROCESS

Med vår kvalitativa process kan vi lösa fler problem än att personer som vill renovera har svårt att hitta rätt hantverkare. Som vi ser det är det bara ett av problemen i en serie av utmaningar för att få en fungerande marknad.

Genom vår process kan vi ta ett helhetsgrepp kring varje kunds renovering, från planering till färdig renovering.  

Det betyder att vi hjälper våra kunder att:

  • planera sina projekt
  • matcha dem med kvalitetssäkrade hantverkare
  • ger support och vägledning tills renoveringen är klar.

På så sätt kan vi med vår process och vårt personliga engagemang addera kunskap, trygghet och inspiration till varje renoveringsprojekt.

För vi är övertygade om att med rätt förutsättningar så kommer privatpersoner och hantverkare förstå varandra, samarbetet bli enklare och slutresultatet bättre.

Vi brukar likna det med att vi hjälper kunden att ta fram ett recept som hantverkaren sen kan använda för att förverkliga kundens tankar.

KOSTNADSFRITT – HUR DÅ?

Yes, det kostnadsfritt för dig som privatperson att renovera med Renomate. Det är möjligt då vår renoveringstjänst skapar värden för hantverkarna, något som de betalar oss för.

Uppdragen de får genom oss gör deras jobb enklare, tryggare och de sparar tid. En win win för alla helt enkelt.

SAMMANFATTNING

Vi hoppas att du fått en större förståelse för varför Renomate finns och hur vi kan hjälpa dig med din renovering. Vill du läsa mer om hur Renomate fungerar kan du göra det här.

Har du en renovering som du vill ha hjälp med? Då föreslår vi att du anmäler ditt projekt här. Det tar endast någon minut och sen kommer vi att hjälpa dig att göra din renovering enklare, tryggare och mera inspirerande!

Hälsningar

Anna och Kalle

 

Liknande artiklar