Villan på Lidingö var allt annat än planerad för en stor barnfamilj när Mattias och Kim köpte huset. Med Tillsammans med kund, en skicklig arkitekt och rätt byggbolag genomförde Renomate en totalrenovering av villan på Lidingö förvandla huset till ett drömboende med plats för hela familjen.

Hall_Lidingö_Renomate
Välkomnande hall med med garderober från Nordiska Kök
UPPDRAG

Förvandla planlösningen i villan på Lidingö till ett hem med plats för en stor familj. För att på bästa möjliga sätt ta fram en optimal planlösning kopplade vi på Renomate ihop kunden med en skicklig arkitekt som ritade om stora delar av planlösningen och matchade sen ihop kunden med rätt byggbolag för uppdraget.

Den nya planlösningen innebar en totalrenovering och en ombyggnation av i princip hela villan. Kök flyttades, två nya badrum byggdes, nya sovrum skapades och inomhuspoolen renoverades .

Välkommen in!

KÖK – villa på Lidingö
Nytt kök installerades i det som tidigare var vardagsrummet. Familjen valde ett kök från Nordiska Kök med luckor i betsad ek och en vacker stenskiva från Bror Törner.
Närbild Nordiska kök
Köksluckor i betsad ek och stenskiva ”Cosmic Brown”

Vill att din renovering ska bli lika lyckad som den här totalrenoveringen blev? Anmäl ditt projekt hos Renomate och låt en av våra renoveringskompisar sköta din renovering helt utan extra kostnad.

BADRUM – villa på Lidingö

Två nya badrum skapades för att tillgodose den stora familjen. Badrummen går i samma stil med granitkeramik Norrvange från Bricmate.

BARNRUM – villa på Lidingö

Stor familj kräver många barnrum så en av arkitektens huvuduppgifter var att tillskapa fler rum. Varje barnrum fick en egen kulör från Måleributiken i Alviks egna kulörkollektion.

INOMHUSPOOL MED GYM – villa på Lidingö
inomhuspool med gym

”Utan Renomate hade slutresultatet av vår totalrenovering aldrig blivit så här bra”

SAMMANFATTNING

I den här totalrenoveringen i villan på Lidingö hjälpte vi familjen att gå från tankar och ideér till ett boende med plats för hela familjen. Med rätt byggbolag, en arkitekt och stöd och support från Renomate skapades ett hem anpassat efter familjens stil och behov.


Funderar du på att totalrenovera din villa eller lägenhet, men vill ha hjälp och support? Vi på Renomate hjälper dig att planera, hitta rätt hantverkare och ger dig support under hela renoveringen. Helt enkelt ett enklare och tryggare sätt att renovera.

Är du inte riktigt redo att starta din totalrenovering renoveringen utan vill fortsätta lära dig mer om renoveringar, få inspiration och se hur andra gjort är det bara att fortsätta kika på Renomate Stories.

Liknande artiklar