När familjen kontaktade oss på Renomate hade de länge drömt om att dra igång en totalrenovering av sin villa i Täby. En arkitekt hade kopplats in för att hjälpa dem att förändra och förbättra planlösningen och nu behövde de hjälp att renovera och realisera ritningarna och visionen.

Köksrenovering i villa i Täby
UPPDRAG

Den nya planlösningen innebar en totalrenovering och ombyggnation av i princip hela entréplanet. Köket som låg undangömt flyttades in till det stora vardagsrummet, hallen öppnades upp och alla ytskikt renoverades. Det gamla pannrummet med bastu byggdes om till ett härligt badrum med tvättstuga och en mindre bastu.

Välkommen in!

HALL OCH YTSKIKT
Hallförvaring
Platsbyggd förvaring med stommar från IKEA och vinylmatta på golvet
Hall med terrazzogolv
Golv med stora plattor i terrazzo

Vill du att ett riktigt renoveringsproffs ska hjälpa dig renovera din villa? Anmäl ditt projekt hos Renomate och låt en av våra renoveringskompisar sköta din renovering helt utan extra kostnad.

KÖK OCH MATPLATS

Ett stort härligt kök i gröna toner från IKEA installerades. Väggarna i köket kläddes med vitt 15 x 15 kakel, en tunn eklist och sen målad pärlspont upp mot tak.

Köksrenovering i Täby med IKEAkök
Familjen gillar matlagning så en extra bred spis med tillhörande fläkt från SMEG installerades.
Köksrenovering med IKEAkök
En ljus bänkskiva i kompositsten från Svenska Stengruppen
BADRUM OCH BASTU

Det gamla pannrummet gjordes om till ett badrum med fristående badkar, bastu och en djup duschnisch.

Badrum med fristående badkar
Badrum med ingång till bastu
Badrum med dusch i nisch
Dusch inbyggd i en nisch med takdusch från Tapwell
Bastu
Bastu med platsbyggd sittdel. Hexagonformat klinker på golvet från Kakelspecialisten.
SAMMANFATTNING

I den här totalrenoveringen i Täby hjälpte vi familjen att träffa rätt byggare för uppdraget och att planera och realisera ritningarna från arkitekten. Helt enkelt att gå från ideér och tankar till ett nyrenoverat hem anpassat efter familjens stil och behov.

Villan i Täby genomgick följande totalrenovering:

  • Flytt av kök
  • Nytt badrum
  • Ny tvättstuga
  • Ny bastu
  • Slipning och behandling av alla golv
  • Målning av ytskikt

Vi matchade kunden med rätt hantverkare som är vana att jobba med denna typ av totalrenoveringar och vi gav hjälp och support under hela renoveringen.


Funderar du på att totalrenovera din villa eller lägenhet, men mindre sugen på att göra det på egen hand? Vi på Renomate hjälper dig att planera, hitta rätt hantverkare och ger dig support under hela renoveringen. Helt enkelt ett enklare och smidigare sätt att renovera.

Är du inte riktigt redo att starta renoveringen utan vill fortsätta lära dig mer om renoveringar, få inspiration och se hur andra gjort är det bara att fortsätta kika på Renomate Tips & Inspiration.

Liknande artiklar