fbpx

Renovera med Renomate

Att renovera är ses oftast som krångligt, komplicerat och jobbigt. Så behvöer det inte vara.
Renomate hjälper dig med din renovering från planering tills allt är klart. Vi översätter dina drömmar till en realistisk plan och matchar sedan ditt projekt till ett pålitligt och duktigt byggbolag. När renoveringen sen startar får du stöd och support hela vägen tills allt är klart.

Bäst av allt: vår tjänst är helt kostnadsfri, vi lovar.

ANMÄL DITT PROJEKT
Renomate renoveringstjänst

Planera & Designa

En lyckad renovering grundar sig alltid i en väl utförd planering.

  • När du renoverar med oss får du en dedikerad renoveringskompis som hjälper dig att översätta dina tankar och ideér till ett detaljerat renoveringsunderlag. 
  • Vi lägger stor vikt vid att förstå dina förutsättningar, förväntningar och budget så att vi kan matcha dem med rätt utförare av arbetet. 
  • Vill du ha ytterligare hjälp att välja stil och design eller kanske rita upp ditt nya badrum? Självklart kan vi hjälpa dig med det.
Renomate renoveringstjänst
Renomate - Renovering av kök i vasastan stockholm

Pålitliga partners och offerter

Vårt nätverk av pålitliga och skickliga byggbolag är noggrant utvalda av oss och vana att genomföra kvalitativa renoveringar.

  • Din renoveringskompis matchar dig och din renovering med Renomatecertifierade byggbolag, alla lämpade att genomföra din renovering inom ramen för din tidsplan, budget och stil. 
  • Du får träffa var och ett av bolagen vi presenterar och tillsammans går vi igenom ditt projekt på plats. 
  • Vi hjälper dig att gå igenom och jämföra inkomna offerter och när du valt vem du vill jobba med hjälper vi till att upprätta ett avtal mellan dig och byggbolaget samt sätter ett startdatum. 

Renovera

Äntligen drar renoveringen igång!

  • Din renoveringskompis kommer vara med dig från rivning till det att byggarna lämnar ditt hem. 
  • Vi kommer kontinuerligt stämma av att din renovering löper på enligt planering och hjälper dig om frågor uppstår under renoveringen.

Leva

Livet efter renoveringen kan börja! Äntligen är din renovering klar och vi på Renomate säger på återseende.

Du kan nu börja använda ditt nyrenoverade hem och vara trygg i att renoveringen blivit utförd på ett korrekt och professionellt sätt.

Vad kostar det då? Ingenting!

Ja, du läste rätt, att som privatperson renovera med Renomate kostar ingenting. Det är möjligt då vår renoveringstjänst skapar värden för hantverkarna, något som de betalar oss för. Uppdragen de får genom oss gör deras jobb enklare, tryggare och de sparar tid. En win win för alla helt enkelt.

Renomate badrumskalkyl för badrumsrenovering
ANMÄL DITT PROJEKT
Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur det fungerar att renovera med Renomate. Våra renoveringskompisar ser fram emot att hjälpa dig.
Vanliga frågor
Om oss
Jobba på Renomate
Mitt Renomate
Allmänna villkor
Kontakta oss
hej@renomate.se
Tel: 08 – 25 74 40
 
© 2022 Renomate AB